banenr

Annilte Magic Carpet Belt og dets funktioner

I denne 1. maj-ferie er Flying Magic Carpet blevet en vigtig skat for naturskønne steder for at forbedre besøgendes oplevelse. Som en ny type klatreanlæg gør Flying Magic Carpet ikke kun det lettere for besøgende at gå op ad bjerget, men reducerer også i høj grad byrden ved vandreture og bjergbestigning.

魔毯输送带

Demagisk tæppe transportbånder nøglen til en smidig drift af det magiske tæppe. Det magiske tæppetransportbånd har funktionerne høj friktion, ingen vandophobning, ingen glidning og stærk transportkapacitet, som ikke kun gælder for Flying Magic Carpet, men også kan ses i skisportsstedet, sightseeingkorridoren, transportkajak og andre forlystelsesparker.

魔毯 输送带 1

Karakteristika vedmagisk tæppe transportbåndproduceret af Annilte:

1. Bæltelegemet er lavet af A+ råmateriale, høj friktion, ingen vandophobning, ingen glidning;

2. Skelettet er importeret kevlartråd af høj kvalitet med lille ekspansionshastighed, høj blød trækstyrke og en transportkapacitet på 3.000 ture i timen.

3. fremragende aldringsmodstandsegenskaber, ozonbestandighed, sollysmodstand, varmebestandighed, vandmodstand, vanddampmodstand, UV-modstand, strålingsmodstand;

4. Transportbåndsproducenter, kan tilpasses efter behov, kan bearbejdes dybt, præcist matchende transportbehovene for det flyvende magiske tæppe.

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.

Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Har du spørgsmål til transportbåndene, så kontakt os venligst!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 30-apr-2024