banenr

Annilte Producenter af termotransferfilt

Producenter aftermisk overførselsfilt(Nomex bælte) fokuserer ofte på kvaliteten og egenskaberne af deres produkter for at imødekomme deres kunders behov. Anniltes termotransferfilt tilbyder følgende fordele:

 

https://www.annilte.net/annilte-endless-nomex-felt-conveyor-belt-for-heat-transfer-printing-machine-product/

Materiale kvalitet:
Fremstillet med A+ materiale for at sikre filtens kvalitet og holdbarhed.
Givetermisk overførselsfiltmed forskellige specifikationer, såsom to slags temperaturmodstand 160-180 ℃ og 230-260 ℃, for at imødekomme behovene hos forskellige maskiner og processer.

Produktegenskaber:
Overfladen aftermisk transfer print filtdækslet er fladt, jævn densitet, god slidstyrke og lang levetid.
Det er velegnet til alle slags varmeoverførselstrykmaskiner, højtemperaturbestandige transportbånd, plisseringsrullemaskinetæppebetræk, strygemaskinetæppebetræk og så videre.
Tilpasset service:
Giv tilpasset service, tilpasset termisk overførselsprintfilt med forskellige specifikationer, farver og anvendelser i henhold til kundernes behov.

Produktanvendelse:
Varmeoverførselsfilt er ikke kun velegnet til tekstil varmeoverførselstryk, men også meget brugt i hjemmet, tøj og håndlavet.
Direkte salg fra fabrikkenudstyr til trykning af beklædningsgenstande tweedfilt, transportbånd, transportbånd,osv., kan opfylde produktionsbehovene i forskellige industrier.

Produktionsstyrke:
Producenter har avanceret produktionsudstyr og professionelt teknisk team, som kan sikre kvaliteten og leveringen af ​​produkter.

Prisfordel:
Modellen med fabriks direkte salg kan reducere mellemleddene og sænke kundernes indkøbsomkostninger.

 

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Har du spørgsmål til transportbåndene, så kontakt os venligst!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 14-jun-2024