banenr

Annilte skisportssted magisk tæppebånd transportbånd, der kan modstå temperaturer helt ned til -40°C!

Magic Carpet transportbånd, som et vigtigt transportudstyr til skisportssteder, har egenskaberne ved bekvem og effektiv transport, som ikke kun kan transportere turister sikkert og glat, men også reducere byrden af ​​turister og forbedre forlystelsesoplevelsen.

Men for skisportssteder og deres udstyrsproducenter har kvaliteten af ​​magiske tæppetransportbånd altid været et "stort problem".

På den ene side skal det magiske tæppetransportbånd udsættes for lavtemperaturmiljøet på -20-30 ℃ i lang tid, hvilket kræver høj lavtemperaturmodstand. På den anden side skal det magiske tæppetransportbånd transportere turister kontinuerligt i lang tid, ikke kun for at have tilstrækkelig trækstyrke, men også for at have en god skridsikker slidstærk ydeevne. Kun disse to punkter kan opfyldes, for at reducere udskiftnings- og vedligeholdelsesomkostningerne for det magiske tæppetransportbånd, for at sikre dets normale brug i barske miljøer.

Som en one-stop-leverandør af højeffektive transmissionsløsninger har ENN altid været forpligtet til at løse formidlingsproblemer for vores kunder. Vi er udmærket klar over, hvor presserende kundens krav til Magic Carpet Conveyor Belts antiskrid- og lavtemperaturbestandige ydeevne, og vi begyndte straks at forbedre det for at sikre, at det kan bruges normalt selv i lav- temperaturmiljø på minus 40 grader Celsius. Det er glædeligt, at tilbagemeldingen har været god, efter kunderne har taget det i brug.

https://www.annilte.net/annilte-popular-magic-carpet-conveyor-belt-ski-skiing-conveyor-belt-product/

Annilte produktionmagisk tæppe transportbåndfunktioner:

1、brugen af ​​A + råvarer, produktkvalitet er garanteret, med høj friktion, ingen vand, skridsikre egenskaber;

2、Den har god lavtemperaturmodstand, kan modstå den lave temperatur på -40 ℃, for at sikre dens normale brug i kolde omgivelser;

3, Skelettet er kevlartråd af høj kvalitet, med lille ekspansionshastighed, blødt bæltekrop, høj trækstyrke og stærk transportkapacitet;

4, Det har god ældningsmodstand, god vejrbestandighed, vandbestandighed, UV-modstand og strålingsbestandighed;

5、20 års transportbåndskildeproducenter, tilstrækkeligt lager, supporttilpasning, komplet kvalitetsinspektion, eftersalgsfrit bekymringsfrit.

 

Annilte er en producent med 20 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Har du spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os endelig!

Telefon / WhatsApp: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 16-november 2023