banenr

Antistatisk transportbånd, antistatisk transportbånd, højt ledende transportbånd

Antistatisk transportbånd har en bred vifte af applikationer i mange industrier, såsom elektronikindustrien, tekstilindustrien, krudttransport, mel, en slags fødevaretransport og så videre. Skaden af ​​statisk elektricitet menes at være forstået, kan forårsage produktskade, brand eller endda eksplosion.

Antistatisk transportbånd

Antistatisk transportbånd anvender hovedsagelig metoden med træklag ensartet klud ledende tråd, i færd med at båndet løber til ophobning af statisk elektricitet frigivelse, men det kan ikke transportere selve materialet til at aflade statisk elektricitet.

https://www.annilte.net/pvc-conveyor-belt/

Meget ledende transportbånd

Meget ledende transportbåndsoverflade og bundoverflade har høj antistatisk ydeevne, ikke kun kan frigive den statiske elektricitet, der genereres i processen med transportbåndsdrift, men også for at transportere materialet oprindeligt med den statiske elektricitetsudladning.

Normalt skal vores levering af elektroniske komponenter, levering af ikke-vævede ikke-vævede industrifiber bruge højledende transportbånd for effektivt at forbedre udbyttet. Forøg produktiviteten af ​​produktionslinjen. Antistatisk klasse af transportbånd i de fleste materialehåndteringsapplikationer, som også kan reducere farerne ved statisk elektricitet.

Vores antistatiske transportbånd er målt og verificeret i henhold til ISO21178:2013, ITD-standarder. Højt ledende type transportbånds overflades bundmodstandsværdi er mindre end 3 x 10∧7Ω, almindelig antistatisk er mere end 3 x 10∧7Ω.

Sammenfattende er antistatisk transportbånd meget udbredt i industriel produktion, det er velegnet til alle slags forskellige anvendelsesscenarier for transportbånd. For at vide mere om transportbåndsprodukter skal du være opmærksom på ANNILTE transportbånd. Vi leverer ikke kun transportbåndsprodukter af høj kvalitet, men også din fælles samarbejdspartner.

Annilte er entransportbånd producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.

Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE

Hvis du har spørgsmål vedr transportbånd, kontakt os venligst!

E-mail: 391886440@qq.com

Wechat: +86 185 6010 2292

WhatsApp: +86 185 6019 6101

Hjemmeside:https://www.annilte.net/


Indlægstid: Aug-10-2024