banenr

Hvad er polyesterbælte

Polyestertape er et tapemateriale fremstillet af polyethylenterephthalat (PET), som har fremragende fysiske og mekaniske egenskaber. Også kendt som polyestertape, er det normalt vævet af højstyrke polyesterfibre og varmebehandlet ved høje temperaturer for at øge dets styrke og stabilitet.

tangentielt bælte_04

Polyestertape er meget udbredt inden for forskellige områder, herunder tekstil, emballage, byggeri, medicinsk og så videre. På tekstilområdet bruges polyestertape til fremstilling af tøj, stof, garn osv.; i emballagefeltet bruges det til at pakke varer, reparere varer osv.; inden for konstruktionsområdet bruges det til at styrke beton, forstærke strukturer osv.; inden for det medicinske område bruges det til fremstilling af medicinske forsyninger, kirurgiske suturer osv.

Derudover har polyestertape fremragende modstandsdygtighed over for korrosion, høj temperatur og slid og kan bruges under barske miljøforhold. Dens anvendelsesområde udvides, og det er blevet et af de uundværlige materialer i moderne industriel produktion.

 

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"
Har du spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os endelig!

Telefon /WhatsApp/wechat: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 29. december 2023