banenr

Hvad er PP Woven Egg Conveyor Belt

PP vævet ægtransportbånder en transportør designet til fjerkræavl, hovedsagelig brugt til at indsamle æg fra hønsebure. Her er den detaljerede introduktion af PP Woven Egg Conveyor Belt:

https://www.annilte.net/annilte-4-inch-pp-woven-egg-conveyor-belt-polypropylene-belt-for-chicken-farm-cages-product/

1, Produktegenskaber
Fremragende materiale: Det er lavet af vævet polypropylen (PP) materiale, som har fremragende slidstyrke, korrosionsbestandighed og anti-aging ydeevne.
Reducer brud: det kan effektivt reducere brudhastigheden af ​​æg under transport og beskytte æggenes integritet.
Let at rengøre: glat overflade, ikke let at absorbere støv og fugt, let at rengøre og vedligeholde.
Anti-bakteriel og anti-skimmel: meget modstandsdygtig over for vækst af bakterier og skimmelsvamp, herunder salmonella og andre skadelige mikroorganismer.
Bredt anvendelig: ikke begrænset af temperatur, velegnet til forskellige klimatiske forhold og anti-UV, antistatisk, lang levetid.
Tilpasset service: Transportbånd i forskellige bredder, tykkelser og farver kan tilpasses efter kundernes behov.

2, ansøgningsfelt
PP vævet ægtransportbåndbruges i vid udstrækning i ægopsamlingssystem i fjerkræfarme, især i laminerede hønsebure. Den kan automatisk transportere æggene fra bunden af ​​buret til opsamlingsstedet, hvilket forbedrer landbrugseffektiviteten og reducerer den manuelle arbejdsintensitet.

3, Markedssituation
I øjeblikket er der flere producenter, der tilbyderPP vævet ægtransportbåndprodukter på markedet, og prisen varierer alt efter mærke, specifikation og ordremængde. Generelt er disse produkter mere rimelige i pris og har en god omkostningsydelse.

4,Købsforslag
Vælg almindelige producenter: Når du køber, bør du vælge kvalificerede og velrenommerede producenter for at sikre produktkvalitet og eftersalgsservice.
Definer behovene: Inden du køber, skal du definere dine egne behov, herunder bredde, tykkelse, farve og brugen af ​​miljøet, for at vælge det rigtige produkt.
Sammenlign prisen: du kan sammenligne produkterne gennem flere leverandører og vælge den med høj omkostningsydelse.
Vær opmærksom på eftersalgsservice: god eftersalgsservice er en vigtig faktor for at sikre normal brug af produktet, og du bør være opmærksom på producentens eftersalgsservicepolitik, når du køber.

 

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.

Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

IHvis du har spørgsmål til transportbåndene, så kontakt os venligst!

E-mail: 391886440@qq.com

Wechat: +86 185 6010 2292

WhatsApp: +86 185 6019 6101

Hjemmeside:https://www.annilte.net/


Indlægstid: Aug-05-2024