banenr

Hvorfor vælge Annilte ægopsamlingsbælter?

Æggesamlingsbælteer en vigtig del af den automatiske ægplukker, den kan reducere brudhastigheden af ​​æg i transport og spille rollen som rengøring af æg i transport, velegnet til hønsefarme, andefarme, store gårde, landmænd og så videre.

捡蛋带

Hvorfor vælgeAnnilte ægopsamlingsbælte? Vi opsummerer 7 grunde.

1. Stærk anti-bakteriel og svampeevne, med god syre- og alkaliresistenstype, der effektivt undgår opdræt af salmonella.

2.Høj sejhed og lav forlængelse.

3.Det absorberer ikke vand, er ikke begrænset af fugt, har god modstandsdygtighed over for hurtige ændringer i varme og kulde og har god klimatilpasningsevne.

4.Det kan skylles direkte med koldt vand (forbudt at bruge kemiske stoffer og varmt vand skylning).

5.Garnet afAnnilte ægopsamlingsbælteer behandlet med ultraviolette stråler og antistatisk, og er ikke let at absorbere støv.

6.Annilte ægopsamlingsbæltekan sammenføjes ved syning eller ultralydssvejsning. (Det anbefales at ultralydssvejse båndene først og derefter samle de fire sider med syning inden for tilslutningsområdet for større stabilitet).

7. Absorber æggenes vibrationer under transmissionsprocessen, reducer brudhastigheden og spiller samtidig en rolle i rengøringen af ​​æggene.

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering. Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.

Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Hvis du har spørgsmål til transportbåndene, så kontakt os venligst!

E-mail: 391886440@qq.com

wechat: +86 18560102292

WhatsApp: +86 18560196101

hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: maj-07-2024