banenr

Annilte pvk logistik sorteringstransportbånd

Logistiksorteringstransportbånd som en vigtig del af automatiseret sorteringsudstyr spiller i ekspreslogistikindustrien en stadig vigtigere rolle.
Den hurtige udvikling af kurerindustrien og opdateringer af automatiseret sorteringsudstyr er uadskillelige.Når vi taler om, at vi skal nævne krydsbåndssortereren, er det et transportbåndsbaseret automatiseret sorteringsudstyr, der kan realiseres gennem kontrolsystemet til automatisk sortering af varer, med høj effektivitet, nøjagtighed, i ekspreslevering, logistikindustrien er alment benyttet.

Men tværremssortererens effektive drift er baseret på transmissionsremmens kvalitet og ydeevne.Hvis transportbåndet i brug slitage, brud og andre kvalitetsproblemer, vil alvorligt påvirke effektiviteten af ​​sorteringscenteret.

Annilte har som producent af transportbånd i 20 år altid været forpligtet til at give kunderne effektive drivløsninger fra ét sted.Vi kender godt til de strenge krav til transmissionsremme i ekspreslogistikbranchen, og har lanceret et logistiksorteringstransportbånd specielt til sorteringscentre, som ikke kun har god slidstyrke og trækstyrke, men også har fordele som modstandsdygtighed over for skæring. og ikke tabe tråde, og er blevet godt modtaget af kunderne.

Nuværende placering: Hjem " Nyheder " Industri Encyclopedia " ENN Logistics Sorteringstransportbånd hjælper Kinas ekspresforretningsvolumen med at overstige 120 milliarder stykker
Anai Logistics sorteringstransportbånd hjælper Kinas ekspresforretningsvolumen med at bryde igennem 120 milliarder stykker

Ifølge det nationale postkontor Express big data platform viser realtidsovervågningsdata, at Kinas ekspresforretningsvolumen pr. 4. december for første gang oversteg 120 milliarder stykker, hvilket skabte en ny rekordhøj.Fremhævelse af velstanden og aktiviteten på Kinas marked for ekspreslevering, udvikling af kvalitet og effektivitet fortsætter med at forbedres.Og logistiksorteringstransportbånd som en vigtig del af automatiseret sorteringsudstyr spiller i ekspreslogistikindustrien en stadig vigtigere rolle.

Den hurtige udvikling af ekspresleveringsindustrien og opdatering af automatiseret sorteringsudstyr er uadskillelig.Når vi taler om, at vi skal nævne krydsbåndssorteren, er det et transportbåndsbaseret automatiseret sorteringsudstyr, der kan realiseres gennem kontrolsystemet til automatisk sortering af varer, med høj effektivitet og nøjagtighed, i ekspreslevering er logistikindustrien meget udbredt .

Men tværremssortererens effektive drift er baseret på transmissionsremmens kvalitet og ydeevne.Hvis transportbåndet i brug slitage, brud og andre kvalitetsproblemer, vil alvorligt påvirke effektiviteten af ​​sorteringscenteret.
Annilte har som producent af transportbånd i 20 år altid været forpligtet til at give kunderne effektive drivløsninger fra ét sted.Vi kender godt til de strenge krav til transmissionsremme i ekspreslogistikbranchen og har lanceret et logistiksorteringstransportbånd specielt til sorteringscentre, som ikke kun har god slidstyrke og trækstyrke, men også har fordelene ved skæremodstand og intet trådtab, hvilket er blevet godt modtaget af kunderne.

pvk_applikation

Fordele ved logistiksorteringstransportbånd produceret af Annilte:

1, lavet af vævet bomuldsstof, med pvk-belægning på overfladen, god slidstyrke;

2, Gummisystemet overlappes med klædelaget, så dets forventede levetid øges med 1-2 gange;

3 、 Industriel polyesterflettet kraft, stærk sidestabilitet, høj trækstyrke;

4, Dip limlinjen, den hvide linje og limen er fuldstændig smeltet sammen, ingen udløb, intet drophoved;

5、PVK-transportbånd har skridsikre, skærebestandige, stemplings- og smudsafvisende egenskaber.

Anvendelsesscenarie for logistiksorteringstransportbånd produceret af Annilte:

Logistiksorteringstransportbånd er ikke kun begunstiget af ekspreslogistikindustrien på grund af dens slidstærke og skærebestandige egenskaber, men også meget brugt i fødevarer, tekstiltryk og farvning, trykning og emballering, farmaceutisk og kemisk industri, elektroniske og elektriske apparater og andre industrier.

Har du spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os endelig!

Telefon /WhatsApp/wechat: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 14. december 2023