banenr

De bedste ønsker til National University of Defense Technology for 2021 Robotics Competition

China Robot Competition er en robotteknologikonkurrence med høj indflydelse og omfattende teknologiniveau i Kina.Med den løbende udvidelse af konkurrencens omfang og den løbende forbedring af konkurrenceposterne er dens indflydelse også stigende, og den har spillet en væsentlig rolle i at fremme udviklingen af ​​relevante discipliner.

20210611145231_6293
Den 22. maj, efter to dages online og offline konkurrence, sluttede 2021RoboCup afholdt i Tianjin med succes.

Det er underforstået, at der var i alt 28 vindere og andenpladsen i 10 konkurrencer, blandt hvilke RoboCup redningsrobotgruppen blev vundet af NuBot-Rescue-teamet fra National University of Defense Technology.

Jinan Annette Industrial Belt Co., Ltd. leverede tilpassede robotbælter og teknisk support til NuBot-Rescue-teamet fra National University of Defense Technology.På samme tid, velkommen de store videnskab og teknologi colleges til at komme til at konsultere, Jinan Annai er en 20-årig producent, har en solid professionel, kan give dig tilpassede produkter og teknisk support.

Endnu en gang ønsker jeg NuBot-Rescue-teamet fra National University of Defense Technology mesteren, og jeg takker dem også for deres anerkendelse af produkterne og den tekniske support leveret af Annai.Jeg ønsker også National University of Defense Technology team i oktober Qingdao robot konkurrence, endnu en succes.


Posttid: Dec-06-2021