banenr

Hvad er forskellen mellem spånbundsremme og polyesterremme til den samme flade højhastighedsdrivrem?

En omtale af fly højhastigheds drivrem, folk vil først tænke på ark-baseret rem, det er den mest udbredte industrielle rem fly drivrem rem, men i de senere år raser en slags transmissionsrem kaldet "polyester rem" , og gradvist klemme overlevelsesrummet af et ark-baseret bælte.Denne artikel fokuserer på forskellen mellem chip-baserede bælter og polyester bælter, for at hjælpe dig med at vælge en mere egnet til deres industriprodukter.

fladt_bælte_02tangentielt bælte_01
1, råvarer
Fra et råmaterialesynspunkt er midten af ​​arkbasebæltet en nylonpladebase til at tjene som et stærkt lag, mens overfladen er dækket med gummi, okselæder, fiberdug og andre forskellige materialer for at klare forskellige brugsscenarier.

Polyesterbælter er lavet af specielt syntetisk carboxylnitrilgummi som driv- og friktionslag, termoplastisk polymerelastomer som det sammensatte overgangslag og polyesterstof med høj trækstyrke som det stærke rygradslag.
2, produktionsproces
Ud fra produktionsprocessens synspunkt er arkbasebåndsbindingsmetoden at bruge klæbemidlet til at forbinde de to arkbasebånd sammen, og dette klæbemiddel er normalt en speciel lim, som kan hærdes hurtigt ved høj temperatur for at danne en stærk forbindelse.

Polyesterbæltet vedtager en tandformet samling, først lagdelt og derefter tandet, smeltet sammen efter højtemperaturvulkanisering, den bundne leddel af kraften er ensartet, og tykkelsen af ​​samlingen er den samme som tykkelsen af ​​bæltet.
3 、 Ydeevne
Fra ydeevnesynspunktet har det arkbaserede bælte fordelene ved stærk elektrisk ledningsevne, stærk anti-interferensevne, let vægt, stærk trækkraft, modstandsdygtighed over for bøjning, høj effektivitet, lav støj, træthedsbestandighed, god slidstyrke, lang levetid og så videre.Men manglerne ved arkbaseret tape er også indlysende, såsom høj forlængelse, ikke miljøvenlig.

Polyesterbælte overvinder manglerne ved høj forlængelseshastighed og ikke-miljøbeskyttelse af det arkbaserede bælte og har fordelene ved høj fast trækstyrke, stabil spænding, let vægt af bæltekroppen, god blødhed og fleksibilitet, hurtig og miljøvenlig samlinger, høj styrke, stærk korrosionsbestandighed, lave vedligeholdelsesomkostninger osv., den eneste ulempe er de relativt høje omkostninger.
4、Ansøgningsscenarie
Fra applikationsscenariesynspunktet er brugen af ​​chip-baseret tape relativt enkelt, hovedsageligt brugt i elektronikindustrien, til produktion af lysbjælker, flydende krystalskærme og andre elektroniske produkter.Polyestertape har en bred vifte af anvendelser, kan bruges inden for tekstil, papir, byggematerialer, kemisk industri, jernbane, el, kommunikation og andre områder.

Uden tvivl, fødslen af ​​polyesterbælte på det spånbaserede bælte siges at være en ændring i industrien, men i betragtning af det spånbaserede bælte og polyesterbælte i råmaterialerne, er produktionsproces, ydeevne og anvendelsesscenarier forskellige, vi behov for at vælge mere egnet til deres egne industrikarakteristika og specifik brug af drivremmens miljø.

fladt_bælte_07

Annilte er en producent med 20 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering.Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"
Har du spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os endelig!

Telefon /WhatsApp/wechat: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 25. december 2023