banenr

Engros Industriel drivrem elevator fladt bånd gummi transportbånd lærred fladt bånd maskiner transportbånd

Fladt bælte, også kendt som transmissionsbælte, bruger bomuldsklud som skeletlag, bomuldsoverfladen gnider den passende mængde klæbemiddel, og så er der flere lag klæbende bomuldsklud bundet sammen for at danne en høj styrke, ældningsmodstand, god fleksibilitet, brugen af ​​forlængelse er lille, og andre gode egenskaber.Anvendes hovedsageligt i industri- og minedrift, kaj, metallurgi og andre industrier, men også i vid udstrækning anvendes i mekanisk transmission og højeffekt risforarbejdning, landbrugsvanding, træskæring og andet industri- og landbrugskraftudstyr og spiller en stadig vigtigere rolle.
Karakteristika for flad tape (drivrem).
1- Det er ikke let at frigøre ved sømmen: nyt strukturelt design, tætningsklæbende materiale bruges ved sømmen på overfladekluden med indlejrede strimler, som har god klæbeevne og ikke er let at frigøre under drift.
2-God stivhed af bæltet: der er brugt specielt bomuldslærred, bæltet har god stivhed og er ikke let at blive deformeret.
3-Ensartet forlængelse: lille forlængelse: på grund af udvælgelsen af ​​særlige struktur af bomuld lærred, brugen af ​​støbning teknologi rimelig vulkanisering, så klud laget forlængelse er ensartet, brugen af ​​lille forlængelse.
4-Lys farve: 28 ounce lysebrun, 32 ounce gul, med lys rød forseglingstape lys farve.

bomuld_fladt_bælte_02

Annilte er en producent med 15 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering.Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Hvis du har spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os venligst!
Telefon /WhatsApp/wechat: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: 22-2-2024