banenr

Hvorfor silikone transportbånd er meget udbredt i forskellige industrier?

Silikone transportbånd er et transportbånd lavet af silikone råmateriale med høj styrke, høj temperatur modstand, anti-skrid, syre og alkali modstand osv. Det er velegnet til en række komplekse miljøforhold, såsom høj temperatur, lav temperatur, stærke syrer og baser.

https://www.annilte.net/annilte-white-food-grade-oil-resistant-silicone-conveyor-belt-product/

Anvendelsesområder for silikonetransportbånd:

(1) Elektronisk industri

Silikone transportbånd har god varmebestandighed og kemisk modstand, kan modstå høj temperatur, syre og alkali og andre barske miljøer, for at sikre, at kvaliteten af ​​produktet i produktionsprocessen, og silikone transportbånd overflade glat, ikke let at producere statisk elektricitet , på linje med elektronikindustrien om de grundlæggende krav til transportbåndet.

(2) Fødevareindustrien

Silikonetransportbånd har god ydeevne med høj temperaturbestandighed, kan opretholde en stabil arbejdstilstand i højtemperaturmiljø, og silikonetransportbånd har anti-klæbemiddel, kan undgå mad- og transportbåndsproblemer, forbedre produktionseffektiviteten.

(3) Tekstilindustri

Silikone transportbånd med høj temperatur og kemisk resistens, kan være i kemikalier og høj temperatur farvning arbejdsmiljø, for at sikre en jævn fremgang af farvning og tørring, for at reducere skaden af ​​materialet i transportøren, forbedre produktkvaliteten.

(4) Farmaceutisk industri

Silikonetransportbånd har god modstandsdygtighed over for høj temperatur og korrosion, hvilket kan sikre stabiliteten og renheden af ​​stofferne i transportprocessen og opnå effekten af ​​højpræcisionstransport.

 

Annilte er en producent med 20 års erfaring i Kina og en virksomheds ISO-kvalitetscertificering.Vi er også en international SGS-certificeret guldproduktproducent.
Vi tilpasser mange slags bælter. Vi har vores eget mærke "ANNILTE"

Har du spørgsmål til transportbåndet, så kontakt os endelig!
Telefon / WhatsApp: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
hjemmeside: https://www.annilte.net/


Indlægstid: Nov-01-2023